.

.

Перформанси на ерл 606ерл Комплет За Проширување На Цревото

Перформанси на ерл 606ерл Комплет За Проширување На Цревото

DEN 1375.84
Износ

Замена На Главата За Проширување На Цревото ЗА 600ерл -6 Големина На Цревото;проширувачот на цревото е првиот чекор во процесот на стегање. Оваа алатка ја проширува ребрестата внатрешна обвивка како подготовка за вметнување на шипката од крајот на цревото. Оваа алатка е за употреба Со Ултрапро Црево Експандер Замена Главата. Работи Со Ултрапро И Ултра-Флекс црево.

R

Им се допаѓа и на купувачите