.

.

Ерл 815010ЕРЛП Вртливата-Seal® Црева Крај - Мида Пакет

Ерл 815010ЕРЛП Вртливата-Seal® Црева Крај - Мида Пакет

DEN 2.33
Износ

Ерлс 150 Степен Вртливата-Заптивка® Крај На Цревото АН -10-Црвена/Сина;Уникатен Вртлив Проток-Заптивка® Краевите На Цревото Овозможуваат Целосна 360° Ротација по Инсталацијата.; Нерѓосувачките Иглички За Задржување Овозможуваат Прилагодување Од 360° По Инсталацијата.

R

Им се допаѓа и на купувачите