.

.

ЕРЛ ЈЕ270103ЕРЛ СФ 03 Ба Бајонет Заклучување Сува Пауза

ЕРЛ ЈЕ270103ЕРЛ СФ 03 Ба Бајонет Заклучување Сува Пауза

DEN 2.67
Износ

-3 Машки Штекер со 3/8-24 Jic Крај Фитинг; Epdm Заптивки;Staubli СФ АЛУМИНИУМ пресврт заклучување сува пауза спојки се достапни за пренос на течности за сопирачките, моторни горива и моторни масла. Брзиот пресврт на бајонетот ја заклучува спојката заедно. Достапно во стандардни и панелни стилови на каросеријата во три различни големини на проток. Спојките за испирање на лицето СО СФХ имаат минимална загуба на истекување на течност или вклучување на воздухот со двојни краеви за исклучување што ја елиминира потребата за прочистување на системот. Внатрешниот дизајн со голем внатрешен дијаметар обезбедува оптимален проток во рамките на минималниот надворешен дијаметар. Спојките НА STAUBLI SPH кои користат флуоројаглерод (Витон)/fpm заптивки се за употреба со масла, горива( неетанол), минерални маснотии и азот и имаат работна температура-15f ДО 400 F. етилен-Пропиленските заптивки (ЕПДМ) се дизајнирани да работат со сите течности за сопирачките на основата На гликол со работна температура-4 F ДО 302 F.; дизајн За брзо ослободување Без Истурање за дополнителна безбедност. Лесен и компактен. Опсег на големина и компатибилност за покривање на повеќето, ако не и сите, барања за примена на течности и воздух. Висока издржливост и сигурност.

R

Им се допаѓа и на купувачите