.

.

Ултрапро Степен. Стегање-На Крајот На Цревото

Ултрапро Степен. Стегање-На Крајот На Цревото

DEN 446.40
Износ

Ултрапро 180 Степени. Стегање-На Крајот На Цревото; Големина На Фитинг : - 10ан Женски Вртлив; Крај На Цревото Големина : - 10АН; Анодизирана Црна; Алуминиум;360 Степени На Ротација Кога Се Инсталира цревото Од Серијата Ултрапро Од Серијата На Деарл се произведени од врвни материјали за да бидат со мала тежина и цврсти и совршено се совпаѓаат со цревото од Серијата Ултрапро На Ерл. Ултрапро Серијата на ерл црево-завршува со ултра висока јачина 2024-т8 алуминиум во компоненти со висок стрес и ?внатрешни заптивки на уороеластомер кои се хемиски отпорни на сите познати горива, масла и течности за ладење. Тие имаат лемени свиткани цевки за неспоредлива јачина и целата непотребна тежина е елиминирана од ултра-Про компонентите. 360 Степени На Ротација Кога Е Инсталиран; Внатрешни Заптивки Отпорни На Сите Познати Гориво; Масло И Течноста За Ладење; Ултра-Про Свиткана Цевка Дизајн; Печка-Лемење; Солиден Дизајн; Црн Слој Елоксирање; Издржат Груби Средини Дополнителни Функции Заврши : Црна Елоксирани.

R

Им се допаѓа и на купувачите