.

.

1 2CT TDW 10k

1 2CT TDW 10k

DEN 1.33
Износ

Прстенот го изложи кластер во форма на круша од треперливи дијаманти во неговиот центар. Изработено во 10к жолто злато, рамки со помали дијаманти го опкружуваат центарот на кластерот. На вашиот ден, координативниот свадбен бенд со дијаманти се вклопува во прстенот на ангажманот, завршувајќи го ансамблот. Империјал 1/2 CT TDW 10 K жолто златна дијамантска форма на круша Хало невестински сет.

R

Им се допаѓа и на купувачите