.

.

Карат Т.В. Дијамант 10kt Бело злато невестински сет

Карат Т.В. Дијамант 10kt Бело злато невестински сет

DEN 3.00
Износ

Почитувајте ја вашата невеста со овој пенлив дијамантски невестински прстен. Изработен во бело злато, прстенот за ангажман има кластер на тркалезни дијаманти во центарот. Двојно ореол со помали кружни дијаманти го опкружува центарот на кластерот. Тркалезните дијаманти ја насочуваат прстенот, додавајќи повеќе искра. Соодветниот свадбен бенд ситно одговара на прстенот, поставен со тркалезни дијаманти го комплетира ансамблот. Сјајни со дијаманти и ласкав сјај, овој сребрен невестински сет е дизајниран да заслепува и да се израдува. Империјал 1/3 Карат Т.В. Дијамант 10kt Бело злато невестински сет : Дијамант Тежина : 1/3 ct. T.W . Дијамантска боја : H-I. Јасност на дијаманти : I2. Поставување на дијаманти : Постави сет. Направено во 10kt бело злато. Достапно во големини 6-9.

R

Им се допаѓа и на купувачите