.

.

Куќиште со РАЦИЈА, два Заливи Без Послужавник и УСБ 3.0

Куќиште со РАЦИЈА, два Заливи Без Послужавник и УСБ 3.0

DEN 447.84
Износ

CRU® RTX®220-3 QR е идеален за резервни и надворешни барања за складирање за работни групи од секаков вид, како и СРЕДИНИ ЗА СМБ и домашна канцеларија. Со своите USB 3.0/2.0, e SATA и firewire 800 опции за поврзување, RTX220-3 QR обезбедува брза резервна копија или надворешно складирање за многу видови апликации. Корисниците имаат избор ЗА поставување на rtx220-3 QR како raid1 огледало, така што податоците автоматски и истовремено се запишуваат на двата дискови, или како голем волумен НА RAID0 за да се создаде брзо решение кое ги вклучува двата дискови во еден волумен на складирање. Тип на производ : Дас Систем За Складирање. Број На Хард Дискови Поддржани : 2. Без послужавник. Број На Вкупно Експанзија Заливи : 2. Број од 3,5" Заливи : 2. Диск Интерфејс : Сериски AT. Рација Поддржан. Нивоа РАЦИЈА : 0; 1. Интерфејс на домаќинот : USB 3.0; e SATA; Fire Wire/i. ЛИНК 800. Еколошка Сертификација : Рохс. RTX220-3 QR може да се конфигурира преку неговиот лесен за употреба интерфејс на самиот уред или преку компјутер домаќин и софтвер за конфигурација НА CRU. Покрај поставувањето на нивото на РАЦИЈА, корисниците можат да ги прилагодат поставките за аларми за визуелна и звучна температура, вклучително и која температура ги активира алармите и кога да ги вклучат вентилаторите. 2 х 3.5" САТА Втори Возење Заливи. 2 x Fire Wire 800 1 x USB 3.0 Тип-Б. 1 x e SATA. Rtx220-3 QR 2-Беј Рација Комплет ОД CRU-Data Port е наменета за резервна копија и надворешни барања за складирање за работни групи од сите видови, КАКО И SMB и домашна канцеларија средини. Со своите USB 3.0 (5 Gb/s), e SATA (3 Gb/s) И двојна огнена Жица 800 (800 Mb/s) опции за поврзување, како и неговите двојни 3.5" sata II 3 Gb/s drive bays, RTX220-3 QR обезбедува брза резервна копија или надворешно складирање за многу видови апликации. Имате избор за поставување НА RTX220-3 QR преку неговиот хардверски контролер како РАЦИЈА 1, каде што податоците автоматски се огледуваат и истовремено се пишуваат на двата дискови, или како РАЦИЈА 0 за да се создаде брзо решение што ги вклучува двата дискови во еден волумен на складирање.

R

Им се допаѓа и на купувачите