.

.

Царот бас Рамка за печатење на сликарство

Царот бас Рамка за печатење на сликарство

DEN 735.84
Износ

Карактеристики : -Ирити подготвени да висат. -Рарт од Ендру Клеј. -Наклучува сертификат за автентичност.-Професионално врамен и монтиран на архива без киселина. -Наптерот на квалитетот giclee на архивата хартија со висока резолуција. Предмет : -Наутички и плажа/животински свет. Пол : -нетрална. Боја : -Блак/морнарица. Временски период : -образно. Средна : -икула печатена. Уметник : -Андру Клеј. Тип на производ : -Отпечаток на сликарство. Примарен уметнички материјал : -Папар. Големина 20 "H x 30 " W x 1.5 "d -големина : -Medium 25 " -32 ". Големина 24 " H x 36 "W x 1.5 " D -големина : -LARGE 33 "-40 ". Големина 40 "H x 60 " W x 1.5 "d - големина : -иверирана 41 " и погоре. Големина 16 "H x 24 " W x 1,5 "d - големина : -small 18 " - 24 ". Димензии : големина 20 " h x 30 "w x 1.5 " d - целосна висина - горе до дното : -20 ". големина 20 " h x 30 "w x 1.5 " d - целокупна ширина - од страна на страна : -30 ". големина 20 " h x 30 "w x 1.5 " Д - Севкупна тежина на производот : -7 фунти. Големина 24 "h x 36 " w x 1.5 "d - целокупната висина - врвот до MAAX7217 Карактеристики пристигнуваат подготвени за виси. Уметнички дела од Ендру Клеј. Вклучува сертификат за автентичност. Професионално врамени и монтирани на архивата без киселина. Впечаток за врвен квалитет giclee на архивска хартија со висока резолуција. Предмет : Наутички и плажа/животински свет. Пол : неутрален. Боја : црна/морнарица Примарен уметнички материјал : хартија. Големина (20 "H x 30" W x 1,5 "D) : Среден 25" -32 ". Големина (24 "H x 36" W x 1,5 "D) : Голем 33" -40 ". Големина (40" H x 60 "W x 1,5" D) : преголема 41 "и погоре. Големина (16" H x 24 "W x 1.5" D) : мали 18 "-24". Димензии Големина 20 "H x 30" W x 1,5 "D целосна висина - од горе до дно : 20". Севкупна ширина - од страна на страна : 30 ". Севкупна тежина на производот : 7 bs. Големина 24" H x 36 "W x 1,5" D целосна висина - од горе до дно : 24 ". Севкупна ширина - од страна на страна : 36". Севкупна длабочина - напред до грб : 1,5 ". Севкупна тежина на производот : 8 bs. Големина 12" H x 18 "W x 1,5" D Целокупната висина - од горе до дно : 12 ". Севкупна ширина - од страна на страна : 18". Севкупна тежина на производот : 5 фунти. Големина 16 "H x 24" W x 1,5 "D целосна висина - од горе до дно : 16". Севкупна ширина - страна на страна : 24 ". Севкупна тежина на производот : 6 фунти.

R

Им се допаѓа и на купувачите