.

.

Последниот сет на мастер игра со црвена воздушна воздушна воздушна пловидба

Последниот сет на мастер игра со црвена воздушна воздушна воздушна пловидба

DEN 1.67
Износ

Последниот сет на мастер -игра со инфра -инфрас со црвена воздушна игра им овозможува на децата да го наведнуваат воздухот исто како и бранот на рацете. Едноставно поставете го инфрацрвениот сигнал со штандот, мавтајте рака и летајте цели. Децата дури можат да тропаат над своите фигури со бран на рацете. Последниот сет на мастер игра за воздушни пруги на воздухот : разнесени цели и фигури со бран на рака. 1 фрлач на зглобот на сигнал IR. 2 примања. Вклучува уникатни цели за оган, земја и вода. Бара 3 батерии на копчето LR44 (вклучени).

R

Им се допаѓа и на купувачите