.

.

Одлична вредност на сувото крзно крзно полнење, брои

Одлична вредност на сувото крзно крзно полнење, брои

DEN 335.84
Износ

Нашата облека за зафаќање е уникатно дизајнирана да се користи со глава од четка за чистење на големи површини како кујната или подовите од бањата. Едноставно распространете ја крпата и завиткајте ја околу главата на чистачот за да се справите со хаос каде и да штрајкуваат. Нашата облека дури и става прашина, нечистотија и миленичиња коса. Нашите зачудувачки ткаенини можат да се користат на Swiffer Sweepers и други популарни глави на MOP по дел од цената. Уживајте во прекрасен, пенлив чист дом кога ќе заминете со голема вредност на сувото крзно. Производите со одлична вредност им овозможуваат на семејствата прифатливи, висококвалитетни намирници и опции за потрошувачка на домаќинства. Со нашиот широк спектар на категории на производи што се протегаат. Користете со чистач на MOP за чистење на големи површини. Не испуштајте. (16) 10.4in x 8in крпи.

R

Им се допаѓа и на купувачите