.

.

SB чиста војска

SB чиста војска

DEN 255.84
Износ

Оваа рамка има стилска форма на правоаголни леќи што ќе ги заштити очите од сите агли. Широките храмови исто така обезбедуваат дополнителна заштита од страната. Очилата со балистичка оценка се крајни во заштитата на очите. Карактеристики : Сопствениот гумен материјал во рамките на предната и поликарбонатните храмови за скоро неуништлива издржливост. Ко-инјектиран TCG во храмовите за да се зголеми зафатот со зголемувањето на температурата. Завршувањето на рамката е сјајна мат црна со акценти на храмови со оружје /мат црна tcg. 8 Основни леќи за завиткување за заштита од сите агли. PNVXG2 за цел ден брич на остар вид. SB003 чиста војска.

R

Им се допаѓа и на купувачите