.

.

NFL Steelers Ben Roethlisberger Mini Action Figure

NFL Steelers Ben Roethlisberger Mini Action Figure

DEN 153.28
Износ

Ојо минифигурите се дизајнирани со очи, уши, нос, уста и други карактеристики на лицето кои личат на вашите омилени играчи на Националната фудбалска лига. Специјално дизајниран со ротирачки подлактици и колена на свиткување за да му овозможи на Oyo NFL 2013 Steelers Ben Roethlisberger Mini Action Figure да работи, да седне, сквоти и фрла! Уникатен фудбалски дизајн се прилепува на раката за да може Ојо да може да се зафати и да фрли. Фудбалскиот ојос има една продолжена подлактица и една свиткана подлактица за да овозможи пози како што се ставот од три поени, Хајзман, четвртина или широк приемник. Ојо минифигурите се компатибилни со повеќето играчки за градење на името на брендот (продадени одделно). Секоја Oyo NFL 2013 Steelers Ben Roethlisberger Mini Action Figure доаѓа со фудбал, шлемот со отстранлив маска, шише со вода и правоаголен штанд со уникатен број на ДНК на OYO, од кои сите доаѓаат во специјален пакет што може да се користи за прикажување на вашата колекција . Oyo NFL 2013 Steelers Ben Roethlisberger Mini Action Figure : фигурата на акција во НФЛ наликува на омилен играч на Националната фудбалска лига. Дизајнирано со очи, уши, нос, уста и други карактеристики на лицето. Ротирачки подлактици и колена на свиткување за да трчате, да седат, сквотираат и фрлаат. Единствениот фудбалски дизајн се прилепува на раката, така што минифигурацијата на Ојо може да се зафати и да фрли. 1 продолжена подлактица и 1 свиткана подлактица за да се овозможи пози. Minifigure Oyo вклучува : фудбал, шлемот со отстранлив маска за лице, шише со вода и правоаголен штанд со уникатен број на ДНК на Ојо.

R

Им се допаѓа и на купувачите