.

.

Северозападниот дел на Co Mpany NFL Englandу Англија Патриоти го нарекоа фрлање на свилен допир Рашел

Северозападниот дел на Co Mpany NFL Englandу Англија Патриоти го нарекоа фрлање на свилен допир Рашел

DEN 449.76
Износ

Северозападната компанија NFL New England Patriots го нарекоа свилениот допир Raschel Throwincrease вашата комеморативна колекција на Патриотите во Нова Англија со додавање на оваа спортска спортска НФЛ Патриоти од северозападната компанија. Одликувајќи се со слика на кацига на Патриотите над името на тимот и годината што е формиран тимот, нема грешка што ја имате во вашиот омилен тим. Благодарение на својата мешавина од полиестер, ова фрлање е меко на допир и останува на тој начин, без оглед колку ја користите или измиете, ја зголемувате вашата комеморативна колекција на Newу Англија Патриоти со додавање на оваа спортска спортска НФЛ -патриоти од северозападната компанија. Одликувајќи се со слика на кацига на Патриотите над името на тимот и годината што е формиран тимот, нема грешка што ја имате во вашиот омилен тим. Благодарение на нејзината мешавина од полиестер, ова фрлање е меко на допир и останува на тој начин, без оглед колку ја користите или измивате. Северозападниот дел на компанијата NFL Silk Touch Sports Falos во кој се прикажани патриоти во Нова Англија. Сликата вклучува бои на тимот на Патриоти, име, воспоставен датум и голем шлем. Направено од 100-процент полиестер. Машинска миење за едноставно одржување. Mulitcolored. Ситна големина. Мерки.

R

Им се допаѓа и на купувачите