.

.

Green Bay Packers Prime Metal Botter Magnet Magnet

Green Bay Packers Prime Metal Botter Magnet Magnet

DEN 1.67
Износ

Магнет за отвор за шишиња со тешки шишиња од едната и тркалезна може да се отвори табулаторот на спротивниот крај. Ги отпечати двете страни. NFL Green Bay Packers Prime Metal Botter Magnet Magnet. Официјално лиценциран со лига и тим. Отворач на шишиња со тешки шишиња едната страна со тркалезно може да се отвори табулатор на спротивниот крај. Двострана графика.

R

Им се допаѓа и на купувачите