.

.

Саудер Мираж панел ТВ стои за ТВ до 42

Саудер Мираж панел ТВ стои за ТВ до 42

DEN 2.67
Износ

Дајте му на вашата дневна соба сосема нов изглед со овој ТВ штанд од Саудер. Може да смести до 40 "ТВ и има две полици со отворено стакло за компоненти на видео или игри. Карактеристики вклучуваат безбедносни стаклени полици и заден дел за лесен пристап до кабелот. Изграден во метална рамка со обложена во прав за стабилност со детални Црните рабови, овој ТВ -штанд ќе донесе забава во секоја просторија. Дајте му на вашата дневна соба сосема нов изглед со овој ТВ -штанд од Саудер. Може да смести до 40 "ТВ и има две полици со отворено стакло за компоненти за видео или игри. Карактеристиките вклучуваат безбедносно стакло полици и задни пресеци за лесна достапност на кабелот. Конструирана во метална рамка обложена со прав за стабилност со детални црни рабови, овој ТВ -штанд ќе донесе забава во секоја просторија.

R

Им се допаѓа и на купувачите