.

.

Иновации Осветлување Мал Кантон Мал Кантон Светлина 25 Висока Бања Сканце -

Иновации Осветлување Мал Кантон Мал Кантон Светлина 25 Висока Бања Сканце -

DEN 1164.32
Износ

Карактеристики 3 премини на прекинувачот за приклучоци од високи, ниски и исклучени поставки конструирани од челик со завршна координирана мала кантонска сенка компатибилна со таванот(1) 100 вати максимална средна (Е26) сијалица потребна за монтирање во различни ориентации препорачани за употреба Со гроздобер едисон сијалица, исто така, може да се монтира како полу-рамна таванска тела компатибилен булбус за затемнување, кул и етл оценет за влажни локации покриени под 2-годишна завршница и ограничен животен век Гаранција за Електричен Производител висина : 25"ширина : 8"продолжување : 35"тежина на производот : 5,3 lbsshade висина : 5-1/2"Ширина На Сенка : 5-1/4"длабочина на сенка : 5-1/4"висина на задната плоча : 4-1/2"ширина на задната плоча : 4-1/2"длабочина на задната плоча : 3/4"електрични спецификациимакс моќност : 100 вати број на светилки : 1макс вати по сијалица : 100 вати база на сијалица : средна (е26)форма на сијалица : вклучена е сијалица а19бул : Без Иновации Осветлување 237 мал кантон. Мала Кантонска Колекција.

R

Им се допаѓа и на купувачите