.

.

Главни тостири со 4 парчиња, бело

Главни тостири со 4 парчиња, бело

DEN 1.67
Износ

Главните тостири со 4 парчиња се одликуваат со упатства за авто-центрирање, копче за кафеава боја со шест поставувања (две групи на контрола) и две падови на пад. Вклучува неколку функции како што се откажување, високо лифт и автоматско исклучување. Складирањето на кабелот заштедува контра простор. Главни тостири со 4 парчиња, бело : тостер од 4 парчиња. Упатства за авто-центрирање. 6-поставување копче за кафеава боја (2 групи на контрола). 2 ленти за тромби. Откажете ја функцијата. Функција со висок лифт. Складирање на кабелот. 1480 W. Пластично куќиште. Автоматско исклучување за дополнителна безбедност. Модел# 16262. 1-годишна гаранција.

R

Им се допаѓа и на купувачите