.

.

Пластична чинија со вечера со вечера со Лилијан, 7,5

Пластична чинија со вечера со вечера со Лилијан, 7,5

DEN 527.84
Износ

Нежните контурирани линии? Шармантни разгорени агли? Иновативни форми и стилови? Карактеристични обрасци? Сите овие ја карактеризираат нашата линија на табели на Лилијан на расположливи средства, создадени за софистицираност и благодат. Лилијан вечера, пластична плоча со камчиња, бисер, 7,5 ", 10 ct.

R

Им се допаѓа и на купувачите