.

.

Четири Сезони Повторно Произведен КОМПРЕСОР ЗА НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА одговара избери: 1984-ХОНДА СПОГОДБА, 1983-ХОНДА ПРЕЛУДИУМ

Четири Сезони Повторно Произведен КОМПРЕСОР ЗА НАИЗМЕНИЧНА СТРУЈА одговара избери: 1984-ХОНДА СПОГОДБА, 1983-ХОНДА ПРЕЛУДИУМ

DEN 5199.84
Износ

Замена На Компресорот За Климатизација на вашето возило? Четирите Сезони 57873 е директна замена со вклопување На Оригинален Дел Од Опремата. Четири Сезони 57873 РЕМАН КЕИХИН АН1. Куповната Цена е По 1. Одговара Изберете : 1984-1985 ХОНДА СПОГОДБА 1986-1987 ХОНДА ПРЕЛУДИУМ 4 Цил 2 Л 1985 ХОНДА ПРЕЛУДИУМ 4 Цил 1.8 Л 1983-1984 ХОНДА ПРЕЛУДИУМ и повеќе-додадете го вашето возило во нашиот додаток за вклопување за да проверите .

R

Им се допаѓа и на купувачите