.

.

Дарт Вејдер Детски Костим-Мал

Дарт Вејдер Детски Костим-Мал

DEN 559.84
Износ

Костим За Деца дарт Вејдер-Мало овој костим за деца Дарт Вејдер вклучува комбинезон, наметка, појас, маска и светлосен сабја.Нашите деца Дарт Вејдер костим доаѓа Во детски големини Големи, Средни, Small.No детскиот костим На Дарт Вејдер е комплетен без светлосната сабја На Дарт Вејдер и е вклучен!Овој костим за деца Дарт Вејдер е официјално лиценциран Костим За Војна На Ѕвездите.Ве молиме имајте предвид, батериите не се вклучени во овој костим за деца Дарт Вејдер. Костим За Деца дарт Вејдер-Мал овој костим за деца Дарт Вејдер вклучува комбинезон, наметка, појас, маска и светлосен сабја. Нашите деца Дарт Вејдер костим доаѓа Во детски големини Големи, Средни, Мали. Нема деца костимот На Дарт Вејдер е комплетен без светлосната сабја На Дарт Вејдер и е вклучен! . Овој костим за деца Дарт Вејдер е официјално лиценциран Костим За Војна На Ѕвездите. Ве молиме имајте предвид, батериите не се вклучени во овој костим за деца Дарт Вејдер. Ве молиме запомнете : бојата на оваа ставка може да варира поради својствени варијации во производството или поставките за боја на вашиот компјутерски монитор. Предметот што ќе го добиете ќе биде идентичен или значително сличен на предметот на сликата во оваа листа.

R

Им се допаѓа и на купувачите