.

.

Обединети моторни производи - МАФ- - Собрание на сензорот за масовен проток на воздух - ново

Обединети моторни производи - МАФ- - Собрание на сензорот за масовен проток на воздух - ново

DEN 3.00
Износ

Сензори за масовен проток на воздухот на моторните производи, број број MAF-424, е одличен избор изграден за да одговара на спецификациите на OEM. Сензорите за масовен проток на воздухот на Обединетите моторни производи се производ докажан во индустријата, изграден за да одговара на спецификациите на OEM. Процесот на производство започнува со создавање на табла во куќно коло што е изградено за да одговара на оригиналните спецификации на OEM. Новите куќишта се обликуваат за да одговараат на OEM за форма и вклопување. Додадете ги овие заедно со тестирањето во линија и може да се уверите дека примате сензор со висок квалитет кој е изграден за да трае. . Резиме на апликација : 1998-2001 Киа Сефија (литар : 1,8); 1995-2002 Kia Sportage (литар : 2.0); 1996-2002 Hyundai Elantra (Аспирација : Природно аспириран 1997-2001 Hyundai Tiburon (Аспирација : Природно аспирирана и ознака на моторот : G4 CP & литар : 1,8, 2.0 & Engine (CC) : 1795, 1975, 1997 & Block : L & Engine VIN : М, ѓ) Куќишта : Куќиштата се направени од PBT полибутилен терефталат или алуминиум за совршено да одговараат на оригиналниот дизајн на опрема . Електроника на сензори : Електрониката на сензорите на сите наши производи вработува дигитална технологија која ги вклучува најновите во производствените техники . Собранија на МАФ : МАФ собранијата се произведува во согласност со сертификати ISO и TS, осигурувајќи дека тие ги исполнуваат или надминуваат спецификациите на OEM . Вклучува : Пакетот го опфаќа делот, внатрешното анти-статичко пакување и документацијата за тестирање . Обединети мотори : Јунајтед мотор Производите произведуваат и дистрибуираат висококвалитетни производи за палење на OEM и производи за управување со моторот, за сите аспекти на автомобилските, морските, индустриските и земјоделските пазари. Имаме над 90 години комбинирано искуство во индустријата и докажана евиденција за производство и дистрибуција на високо ниво -Калитетни производи во сите индустрии на кои им служиме.

R

Им се допаѓа и на купувачите