.

.

Влажна N WILD STEP Чудо од гел, боја на нокти, летачки бои

Влажна N WILD STEP Чудо од гел, боја на нокти, летачки бои

DEN 1.67
Износ

Тоа е птица, тоа е авион, тоа е чудо гел! Првата формула за гел што не бара врвен палто и лекува без ламба, овој пробив на бојата на ноктите е за да стане вашиот нокти MVP. Обезбедува до 2 недели боја и сјај во 1 лесен чекор. Првата формула за гел што не бара врвен палто и лекува без ламба, овој пробив на бојата на ноктите е наскоро да стане вашиот Nail MVP. Обезбедува до 2 недели боја и сјај во 1 лесен чекор. Обидете се со сите наши прекрасни нијанси денес!.

R

Им се допаѓа и на купувачите