.

.

Суперполнач Заптивка

Суперполнач Заптивка

DEN 3.33
Износ

Заптивка за суперполнач; Колектор За Полнач До Заптивка За Суперполнач; 174 Вентилатор;Заптивка За Суперполнач Не е непознат за резервниот пазар за перформанси. Од 1930-тите, Веианд доставува сериозни делови за изведба на ентузијасти на улица /ленти, морски клиенти и тркачи со тврдо јадро. Времињата се сменија бидејќи поголемите мотори, повисоките Вртежи во Минута, подобрите системи за палење и ултра ефикасните дизајни на главата на цилиндрите создадоа потреба за подобра технологија на колектор. Веианд испорача! Колектор Заптивка.

R

Им се допаѓа и на купувачите