.

.

Склопување на пумпата за гаранција за животно гаранција за доживотно време, испраќач на W

Склопување на пумпата за гаранција за животно гаранција за доживотно време, испраќач на W

DEN 6438.88
Износ

Модулите за гориво на гориво Delphi серија 7000 модули се дизајнирани да обезбедат непрекинат проток на гориво на моторот под притисок на системот. Во зависност од потребите на клиентите, модулот за гориво Delphi Series 7000 може да интегрира пумпа, сензор за ниво на гориво, филтер за гориво, резервоар со активни и пасивни механизми за полнење и регулатор во компактен, модуларен пакет што е лесен за инсталирање. Модулот за гориво Delphi Series 7000 исто така нуди филтер за гориво во резервоарот со филтрација од 10-12 μm. Модулот за гориво во Delphi Series 7000 обезбедува супериорно ракување со ниско ниво на гориво и перформанси на ниво на гориво со неговиот подобрена референтна дизајн на дното. Исто така, нуди намалено ниво на бучава и подобрена издржливост на пумпата во споредба со конвенционалните модули за гориво. Едноставноста на дизајнот, исто така, резултира во пониска цена. Овој модул е ​​насочен кон исполнување на барањата на Калифорнија ЗЕВ. Карактеристики и придобивки : Ацеталното покритие може да смести отворање на резервоарот 116мм за да овозможи интегриран филтер во резервоарот Една фаза турбинска пумпа за турбини обезбедува тивка, енергетска ефикасна работа со активна механизам за полнење на резервоарот (пумпа за авион под висок притисок) за одржување на снабдувањето со гориво во механизмот за пополнување на резервоарот за резервоар помага пополнување Резервоарот со медиуми за филтрирање со голем капацитет со ниско гориво, помага во снабдувањето со чисто гориво на системот за инјектирање достапен сервисен филтер за гориво во резервоарот за пазарите со слаби квалитетни горива, точна замена на OE. Вентилот за превртување ја подобрува безбедноста за време на несреќата. Металните цевки во закачалките во Делфи се пренесуваат така што не се контактираат со резервоарот или возилото под кој било момент елиминирајќи ја бучавата и вибрациите за време на работата на возилото. Керамички отпорник картичка значи засилена точност и издржливост. Основниот материјал на испраќачот од не'рѓосувачки челик резултира во поголема издржливост и изглед. Пониски стапки на неуспех како резултат на неговиот иновативен дизајн и издржливост. Делот е потврден, тестиран и одговара на вистинската апликација за возило. Пониската ампеража привлекува помалку оптоварување на електричниот систем на возилото. Секогаш не заборавајте да проверите и чистите резервоар за гориво за да избегнете непотребни приноси.

R

Им се допаѓа и на купувачите