.

.

Каиш за резервоарот за гориво компатибилен со 1997- Ford F- 8Cyl 6Cyl 5.4L 4.6L 4.2L сет од 2

Каиш за резервоарот за гориво компатибилен со 1997- Ford F- 8Cyl 6Cyl 5.4L 4.6L 4.2L сет од 2

DEN 548.48
Износ

Специфичноста на производот Продадена : Сет на 2 -та интерхранс Број на дел : ST130 NOTES : FITS само 2 WD возила; 27,25 во должина на каишот 1; 31,75 во должина на каишот 2; Челичен материјал за материјал : 1-годишна CC Whitney неограничена милест гарантцистизирајте го вашиот автомобил, камион и SUV со врвни делови за квалитет; Изразувајте ја својата loveубов кон вашето возење во стил со оваа прифатлива опција во која ќе ужива секој ентузијаст! Безгрижни набавки гарантирани со нашите производи; Секоја набавка е поддржана од 1-годишна, неограничена гаранција за милеа. Подземен пикап на кабината, погон на задните тркала, за модели со 24,5 галон резервоар, 6-1/2 'Box Compatibational со : 97-99 F-150 PICKUP PICKUP BASE CAB, погон на задниот дел на тркалото, за модели со 24,5 галон резервоар со : 2000 F : 2000 F : -150 основен стандарден пикап на кабината, погон на задното тркало, за модели со 24,5 галон резервоар, 6-1/2 'Box Compabtional со : 2000 F-150 Harley-Davidson Edition Extended Cab Pickup, погон на задниот дел на тркалото, за модели со 24,5 галон резервоар, 6-1/2 'Box Comcompatile со : 2002-2003 F-150 King Ranch Pickup Cab Pickup, погон на задните тркала, за модели со 24,5 галон резервоар, 6-1/2' Box Compatible со : 97-99 F-150 Lariat Extended CAB Пикап, погон на задното тркало, за модели со 24,5 галон резервоари компатибилен со : 2000-2003 F-150 LARIAT продолжено пикап на кабината, погон на задните тркала, за модели со 24,5 галон резервоар, 6-1/2 'Box Compatibational со : 97-99 F- 150 Lariat Standard Cab Pickup, погон на задните тркала, за модели со 24,5 галон резервоални со : 2000-2001 F-150 LARIAT стандарден пикап на кабината, погон на задните тркала, за модели со 24,5 галон резервоар, 6-1/2 'Boxcompatibational со : 99 Стандарден пикап на молња F-150, погон на задните тркала, за модели со 24,5 галон резервоатибилни со : 2000-2003 F-150 Молња стандарден пикап за кабини, погон на задните тркала, за модели со 24,5 галон резервоар, Мена за кутии од 6-1/2 ' Број на дел : ST130.

R

Им се допаѓа и на купувачите