.

.

Виктор 12-10020- Одбирање Изберете: 1988- Chevrolet GMT-400, 1982- Truck Chevrolet S

Виктор 12-10020- Одбирање Изберете: 1988- Chevrolet GMT-400, 1982- Truck Chevrolet S

DEN 1.67
Износ

Со дихтунзи на Виктор Рајнц, можете да бидете сигурни дека добивате решенија за запечатување кои даваат технологија и инженерство за квалитетна дихтунзи. Тоа е затоа што Виктор Рајнц е оригинален снабдувач на опрема и доверлив избор на производители низ целиот свет, нудејќи широко покритие за странски и домашни автомобили и камиони. Во комплетите за заптивки на Виктор Рајнц, ја добивате вистинската комбинација на компоненти потребни за брзи, долготрајни поправки. Виктор 12-10020-01.

R

Им се допаѓа и на купувачите