.

.

Acdelco Професионално греење и климатизација на вентилатор на моторот 15- Одборот Изберете: 1987- Ford F150, 1987- Ford F250

Acdelco Професионално греење и климатизација на вентилатор на моторот 15- Одборот Изберете: 1987- Ford F150, 1987- Ford F250

DEN 2.00
Износ

Acdelco Professional HVAC Blower Motor Resistor е идеална компонента за замена на задниот дел од висококвалитет за една или повеќе од следниве системи на возила : HVAC. Овој премија отпорник за задниот дел е произведен за да ги исполни или надмине вашите очекувања за вклопување, форма и функција. Професионална, премиум замена на задниот дел. Обезбедува перформанси и сигурност што ги очекувате од Acdelco. Произведено за да ги исполни очекувањата за вклопување, форма и функција. Инженерски и тестирани според највисоките стандарди.

R

Им се допаѓа и на купувачите