.

.

ACDELCO GM Оригинални делови за климатизација Фригиран вшмукување црево 15-31172

ACDELCO GM Оригинални делови за климатизација Фригиран вшмукување црево 15-31172

DEN 527.84
Износ

ACDELCO GM Оригинална опрема A/C црево за вшмукување на ладење ја носи пареата за ладење од излезот на испарувачот до влезот или вшмукувачката страна на компресорот. Цревата за вшмукување на ладење се отпорни на хемикалии и имаат хидраулички затегнати фитинзи. Цревата може да вклучуваат пристаништа за услуги во зависност од апликацијата и се специјално дизајнирани за услужна опрема и одредена ладење што се користи. Оваа оригинална опрема A/C црево за вшмукување на ладење е замена за GM препорачана за оригиналната компонента на вашето возило и е произведена за да одговара на вашето ГМ возило, обезбедувајќи ги истите перформанси, издржливост и животен век што очекувате од Generalенерал моторс. ACDELCO GM Оригинални делови за климатизација Црево за вшмукување на ладење 15-31172.

R

Им се допаѓа и на купувачите