.

.

Пумпа за гориво со моторни плочи и склопување на испраќачот PFS- Изберете: 2015- Ford F150

Пумпа за гориво со моторни плочи и склопување на испраќачот PFS- Изберете: 2015- Ford F150

DEN 2.67
Износ

Пумпа за гориво на моторни плочки и склопување на испраќачот се дизајнирани и тестирани за да ги исполнат спецификациите на ОЕ за издржливост и сигурност во екстремни услови. Тие се произведени според строги стандарди, обезбедувајќи трајна издржливост. Овие се спротивставуваат на абразија и корозија на животната средина. Пумпа за гориво и склопување на испраќачот се вклопуваат Изберете : 2015-2020 FORD F150 6 CYL 3,5 L и повеќе - Додадете го вашето возило на нашиот фиксен додаток за да проверите.

R

Им се допаѓа и на купувачите