.

.

Централен дебеломер на сопирачката на дискот

Централен дебеломер на сопирачката на дискот

DEN 3022.88
Износ

Повторно воспоставено од производството за да ги исполни најпрецизните стандарди за сигурни перформанси. 100% тестиран притисок и проверен за да се обезбеди соодветно работење и вклопување. Третирани со антикорозивна завршница. Доаѓа без влошки за сопирачките. Вклучува хардвер и загради полу-натоварен дебеломер.

R

Им се допаѓа и на купувачите