.

.

Водич за сопирачки на сопирачките на Вагнер H Диск

Водич за сопирачки на сопирачките на Вагнер H Диск

DEN 1852.64
Износ

Хардверот за премиум сопирачки на Вагнер е клучот за да се изврши квалитетна работа со сопирачките "десно" за прв пат. Инсталирањето на нов премиум хардвер ќе надополни подлога за диск и/или замена на чевли за сопирачките и ќе обезбеди оптимални перформанси на сопирањето. Wagner H18058 Disc Caliper Caliper Colde Kit.

R

Им се допаѓа и на купувачите