.

.

Оригинален регулатор на прозорецот за опрема w o мотор

Оригинален регулатор на прозорецот за опрема w o мотор

DEN 1007.20
Износ

Регулатор на прозорец со оригинална опрема за напојување без електричен мотор Регулаторот на прозорецот за оригинална опрема е оригиналниот дел, испорачан во обична кутија, со логото на производителот на автомобили од делот. Карактеристики и придобивки : OEM-квалитетен и директно вклопување за замена на OEM фабрички врски и фитинзи Оригинална опрема Производител Оригинална опрема Регулатор на прозорецот W/O мотор.

R

Им се допаѓа и на купувачите