.

.

Кондензатор на климатик Kool Vue компатибилен со - Ford Flex, - Ford Burus, - Lincoln MKS, - Lincoln Mkt Aluminum Core

Кондензатор на климатик Kool Vue компатибилен со - Ford Flex, - Ford Burus, - Lincoln MKS, - Lincoln Mkt Aluminum Core

DEN 2.67
Износ

Kool Vue е познат бренд за автомобилски делови што одговара на која било од вашите потреби за замена на огледалото. Нашите производи од ОЕ-одделение се достапни по најконкурентни цени на пазарот, така што можете да го поправите вашиот автомобил без да ја кршите банката. Тие огледала можеби беа Кул Вуе. Кондензатор на климатик Kool Vue компатибилен со 2013 - 2017 Ford Flex. 2013 - 2016 година Форд Бик. 2013 - 2016 Линколн МКС. 2013 - 2017 Линколн МКТ алуминиумско јадро го заменува бројот на ОЕ : DG1 Z19712 C. EG1 Z19712 D. Заменува број на делови : FO3030242. Број на размена на дел : 74241, DG1 Z19712 C, EG1 Z19712 D, FO3030242. Fit : Direct Fit. Продадена количина : продадена индивидуално. Материјал : Алуминиумско јадро.

R

Им се допаѓа и на купувачите