.

.

Поддршка за лифт за замена REPC Компатибилен со 2002- Chevrolet Trailblazer GMC Ptone 8Cyl 6Cyl 5.3L 6.0L 4.2L левиот возач или десниот патник се продава индивидуално

Поддршка за лифт за замена REPC Компатибилен со 2002- Chevrolet Trailblazer GMC Ptone 8Cyl 6Cyl 5.3L 6.0L 4.2L левиот возач

DEN 1.00
Износ

Специфит на производот : Директен тип на фитмамент : Директно замена Продадена на еднаквост : Продадена индивидуално Type : Liftgate Glasslower Mount Style : Ball Socket горен стил на монтирање : Гас на приклучокот за топка Наполнет : esextendend должина : 21,6 in. Компресирана должина : 14.01 in. Вметнат дел број : SG230063,4576 Warranty : 1-годишна неограничена милест гарантирана од компонентите со врвен квалитет, ова е вашата најдобра опција и ефтина замена за вашите потреби за обнова, поправка и одржување-производ за замена на ОЕ за вашиот оштетен или стари фабрички дел. Left or Right Fitnote : Sport Utility Buick2004-2007 Rainier CXL2004-2005 Rainier CXL Plus Chevrolet2008 Trailblazer Base2002-2007 Trailblazer LS2002-2009 Trailblazer LT2002-2003 Trailblazer LTZ2002-2004 Trailblazer North Face2006-2009 Trailblazer SSGMC2005-2009 Envoy Denali2002-2009 Envoy (submodel : SLE, SLT) Olds Mobile2003-2004 Bravada Basesaab2008-2009 9-7x Aero2005 9-7x (подмодел : ARC, линеарно) 2006-2009 9-7x (подмодел : 4.2i, 5.3i) ИНТЕГРАНГ Број на делот : SG230063,4576 селектира : 2004- 2008 Chevrolet Trailblazer LS/LT 2002-2008 GMC Proty 2002-2003 Chevrolet Trailblazer 2004-2007 Buick Rainier CXL 2009 Chevrolet Trailblazer LT 2003-2004 Olds Mobile Bravada 2009 GMC PRETOY SLE 2007-2009 SAAB 9 -7 X 4,2 20056 7x линеарно и повеќе - додадете го вашето возило во нашиот фит -додаток за да проверите.

R

Им се допаѓа и на купувачите