.

.

Десен издувен колектор; Вклучува неопходен хардвер

Десен издувен колектор; Вклучува неопходен хардвер

DEN 1.67
Износ

Издувни гасови со издувни гасови на издувни гасови транспортираат изгорени издувни гасови од моторот до системот за издувни гасови. Со текот на времето, издувните гасови можат да пукнат или искриват да ослободат топол издувен гас во одделот за моторот. Овие гасови можат да го најдат својот пат во патничката кабина создавајќи опасна ситуација. Најдобар начин за санирање на скршениот колектор е да го замените со нов. АТП -издувните трки се дизајнирани да се вклопат и да функционираат како оригиналниот дел што го обновуваат издувниот систем со елиминирање на опасните протекувања . АТП за издувни гасови.

R

Им се допаѓа и на купувачите