.

.

Комплет за тајминг на ременот Acdelco Professional TCKWP245C со пумпа за вода, затегнувач и макара за мирување Изберете: 2001- Dodge Neon, Chrysler Neon

Комплет за тајминг на ременот Acdelco Professional TCKWP245C со пумпа за вода, затегнувач и макара за мирување Изберете: 2001-

DEN 3.00
Износ

Комплетот за компоненти за време на компонентата Acdelco Professional, премиум за време на компонентата за време на водата обезбедува вкупно решение за повеќето апликации, вклучувајќи ремени, празници (и), затегнувачи и хардвер за поддршка со детални упатства за инсталација и додавање на пумпа за вода. Пумпите за вода управувано од ременот, секогаш треба да се заменуваат кога ќе се замени временскиот појас, а овој комплет обезбедува голема погодност и леснотијата на делови од дел. Овој комплет за компоненти за тајминг со пумпа за вода ги исполнува стандардите за изведба што би ги очекувале од Acdelco. Комплет за појас 1998 Dodge Stratus 4 Cyl 2 L и повеќе - Додадете го вашето возило во нашиот фит -додаток за да проверите.

R

Им се допаѓа и на купувачите