.

.

Монтирање на шок и шок компатибилен со 1997- Hyundai Tiburon 2004- Kia Spectra 4Cyl 2.0L 1,8L Предниот, левиот возач или десниот патник се продава индивидуално

Монтирање на шок и шок компатибилен со 1997- Hyundai Tiburon 2004- Kia Spectra 4Cyl 2.0L 1,8L Предниот, левиот возач или десниот

DEN 2.00
Износ

PRODUCT SPECIFICSQuantity Sold : Sold individually Interchange Part Number : 902984, SM5193, MP902984 Warranty : 1-year unlimited-mileage warranty Manufactured from top quality components, this is your best option and inexpensive for your rebuild, repair, and maintenance needs - an OE replacement product for your Оштетен или стари фабрички дел.compabtiation со следниве возила : Позиција : пред, лево или дејсјуникомпомпатибилен со : 96-98 Elantra Base Compatibational со : 96-99 Elantra GLCOMPATITALITION со : 96-2006 Elantra GLSCOMCOMPATION Elantra Limited Compatile со : 97-2001 Tiburon Base Compatibational со : 97-99 Tiburon FXKicomcompatibational со : 2004-2009 Spectra Excompatibational со : 2004-2005, 2007-2009 Spectra LXComcompation , LX Premium) Компатибилен со : 2005-2006 Spectra5 Base Compatibational со : 2008-2009 Spectra5 LXCompatibational со : 2008 Spectra5 LX Crowdience Compabtibational со : 2007-2009 Spectra5 SX Interchange Дел Број на број : 902984, SM5193, MP902984 Ats : /EX 2005 Hyundai Elantra GT 2006 Hyundai Elantra GLS/GT/Limited 2003-2004 Hyundai Elantra GLS/GT 2008-2009 KIA Spectra EX/LX/SX 2007 KIA Spectra EX/LX 2001-2002 Spectra5 2000 Hyundai Elantra GL 2008 Kia Spectra5 5 Sx 2007 Kia Spectra5 SX 1996,1999 Hyundai Elantra Base/GL 1997,2000-2001 Hyundai Tiburon 1997-1998 Hyundai Elantra 1998-1999999999999999999 година Hyundai Tiburon FX и повеќе-Додадете го вашето возило на нашето вложување Widget да провери.

R

Им се допаѓа и на купувачите