.

.

Замена на рачката на вратата на вратата, компатибилна со Chevrolet K Chevrolet Tahoe Front, патничка страна сина

Замена на рачката на вратата на вратата, компатибилна со Chevrolet K Chevrolet Tahoe Front, патничка страна сина

DEN 588.80
Износ

Спецификации на производот Fit Fit : Direct Fit Quantity Продадено : Продадено индивидуално, со цел/финиш : Blueerplaces OE Број : 15708068 Inter Change Дел Број : 15708068 Warranty : 1-годишна гаранција за неограничена милест Поправка и потреби за одржување-Производ за замена на ОЕ за вашиот оштетен или стариот фабрички дел.compabtiation со следниве возила : Cadillac Compatibational со : 99-2000 Escalade Base Front или Rece, десното Chevroletcompatibational со : 95-97 C1500 Base Front, Right Compatibation со : 95 со : 95 со : 95 со : 95 -98 C1500 (submodel : Cheyenne, Silverado, WT) Front, Right Compatible With : 95-97, 99 C1500 Suburban LT Front or Rear, Right Compatible With : 95-99 C1500 Suburban (submodel : Base, LS) Front or Rear, Right Compatible With : 95-97 C2500 Основен фронт, десно-компатибилен со : 95, 98 C2500 wt front, десно-компатибилен со : 95-98 C2500 (подмодел : Cheyenne, Silverado) Front, Right Compatibation Заден, десно допир со : 95-97 C2500 приградски LT преден или заден дел, десно-компатибилен со : 95-99 C2500 приградски (подмодел : база, LS) предна или задна, десна Компатибилна со : 95-97, 99-2000 C3500 основен или заден дел, заден дел или заден дел, заден дел, заден дел, заден дел, заден дел, заден дел или заден дел, заден дел од задниот дел, Right Compatible With : 99-2000 C3500 LS Front or Rear, Right Compatible With : 95-98 C3500 (submodel : Cheyenne, Silverado) Front or Rear, Right Compatible With : 96-2000 C3500 HD Base Front or Rear, Right Compatible With : 95 C3500 HD Base Front, Деснокометна со : 95-97 k1500 основен фронт, десно-компатибилен со : 95-98 k1500 (подмодел : cheyenne, silverado, wt) фронт, десно го заменува бројот на ОЕ : 15708068.

R

Им се допаѓа и на купувачите