.

.

Maxair одговара на Изберете: 2002- Acura RSX

Maxair одговара на Изберете: 2002- Acura RSX

DEN 382.08
Износ

* Моторите на прозорецот ACI Power се произведуваат за да ги исполнат или надминуваат перформансите на OE. Квалитетот, издржливоста и сигурноста на сите производи се поддржани од скоро 40 години извонредност во компонентите на системот на вратите. АЦИ прозорецот мотори вклучуваат конектори во стилот на ОЕ. Повеќе - Додадете го вашето возило во нашиот фит -додаток за да проверите.

R

Им се допаѓа и на купувачите