.

.

Дистрибутерите на глобални делови Испарувачот се вклопува во Изберете: 2005- Ford GT

Дистрибутерите на глобални делови Испарувачот се вклопува во Изберете: 2005- Ford GT

DEN 1.33
Износ

A/C јадрото на испарувачот дизајнирано да се исполнат или надминува OE Fit, форма и функција. Тестирана издржливост на секој нов дизајн. Тестирано 100% протекување. Замена на директно вклопување. Одговара Изберете : 2005-2006 FORD GT 8 CYL 5,4 L и повеќе - Додадете го вашето возило во нашиот додаток за вклопување за да проверите.

R

Им се допаѓа и на купувачите