.

.

Комплет за синџири на време

Комплет за синџири на време

DEN 3.00
Износ

Комплет за синџири на тајминг на Cloyes, W/ 3 ги распрснува комплетите комплети, кои ги исполнуваат или ги надминуваат барањата за перформанси на OEM, обезбедуваат тивко и искуство без одржување. Деловите на клојите се дизајнирани и произведени со CAD со употреба на премиум материјали. Секој дел е опширно тестиран и мерен за функција, вклопување и издржливост за да се обезбеди оптимална изведба. Комплетите за тајминг на Cloyes може да вклучуваат кабелки за кабелки, распрскувачи на коленестото вратило, ланци за тајминг, затегнувачи и упатства. Погледнете во нашиот онлајн каталог за детални информации специфични за апликацијата. Чувајте го возот на вентилот на вашиот мотор во совршено време со Cloyes, светскиот лидер во системите за возење тајминг.

R

Им се допаѓа и на купувачите