.

.

Електричен мотор на моторот на вентилаторот на радијаторот RFM компатибилен со замена за CAN-AM 800R 500XT Outlander, 800R Renegade 70- 709-200-229

Електричен мотор на моторот на вентилаторот на радијаторот RFM компатибилен со замена за CAN-AM 800R 500XT Outlander, 800R Renegade

DEN 1537.44
Износ

DB Electric RFM0025 Radiator Fan Motor Motor Condection Компатибилен со/замена за CAN-AM 400 500 650 800 R 500 XT 650 800 Outlander, 500 800 800 R Renegade 2009 2010 2011 09 10 11 70-1017 709-200-229 ** Потврдете го делот што одговара пред да набави* *Спецификати : Тип на единица : мотор на вентилаторот Assy Voltage : 12 Rotation : Cwreplaces OEM Броеви : Сите топки : 70-1017 Arrowhead : RFM0025 Bobardier : 709-200-229, 709-200-313, 709-200-332, 709-200-371 J & N. : 434-22008 Tucker Rocky : 463750 Compatibational со/замена за : CAN-AM : Outlander 400 EFI 2009-2015, Outlander 500 EFI 2009-2012, Outlander 500 EFI XT 2009-2012, Outlander 650 EFI 2009-2012, Outlander 650 EFI XT 20099 -2012, Outlander 800 R EFI 2009-2012, Outlander 800 R EFI XMR 2011-2012, Outlander 800 R EFI XT 2009, Outlander 800 R EFI XXC 2011, Outlander Max 400 EFI 2008-2015, Outlander Max 400 EFI XT 2008-2015, Outlander Max 500 EFI 2009-2012, Outlander Max 500 EFI XT 2009-2012, Outlander Max 650 EFI 2009-2012, Outlander Max 650 EFI XT 2009-2012, Outlander Max 800 R EFI 2009-2012, Outlander Max 800 R EFI XT 2009, Outlander Max 800 R LTD 2009-2012, Renegade 500 2009, Renegade 500 EFI 2010-2012, Renegade 800 R EFI 2009-2011, Renegade 800 R EFI X 2009-2011 100% нова единица за задниот дел, изградена за да се исполнат спецификациите на OEM. 1-годишната гаранција ве штити по купувањето. Фабрички директни цени без обележување на посредникот дава исклучителна вредност.

R

Им се допаѓа и на купувачите