.

.

Електричен 410- стартер компатибилен со замена за Mercury Outboard Marine 35HP 40HP HP 50- 1980-1987, 50-41583, 50-41583T, 5041583, 5041583T 5385, 4438540-M030SM SM44385

Електричен 410- стартер компатибилен со замена за Mercury Outboard Marine 35HP 40HP HP 50- 1980-1987, 50-41583, 50-41583T, 5041583,

DEN 2816.00
Износ

DB Electrical 410-21049 Starter компатибилен со/замена за Mercury Outboard Marine 35 HP 40 HP 40 HP 50-41583 1980-1987, 50-41583, 50-41583 T, 5041583, 5041583 T 5385, 443854040-M030 SM SM44385 ** SM44385) *Спецификати : Тип на единица : Starter Voltage : 12 Rotation : CCWTeeth : 10starter Тип : PMDDreplaces OEM Броеви : API Marine : Mot3010 Arco Marine : 5385 Arrowhead : 410-21049 Emp Делови : 4-6828 J & N : 410-21049 Lester : 5728 Mercury Marine : 50-41583 -41583 TUNITED TECH : 4438540-M030 SM, SM44385 WAI : 5728 NCompatible With/Replacement For : MERCURY MARINE : 35 E 1984-1985, 35 EH 1984, 35 EL 1984-1985, 35 ELH 1984-1985, 35 ELO 1986-1989, 35 ELPT 1985, 35 ELPTO 1986-1989, 35 EO 1986-1989, 40 E 2-мозочен удар 1980-1983, 40e H 2-мозочен удар 1981-1983, 40 EL 2-мозочен удар 1980-1983, 40 ELH 2-мозочен удар 1981-1983 100% нова единица за последователни маркети, изградена за да се исполнат ОЕМ спецификациите. 1-годишната гаранција ве штити по купувањето. Фабрички директни цени без обележување на посредникот дава исклучителна вредност.

R

Им се допаѓа и на купувачите