.

.

Виктор 12-10067- FITS Изберете: 1978- Chevrolet C10, 1977- Понтијак Firebird

Виктор 12-10067- FITS Изберете: 1978- Chevrolet C10, 1977- Понтијак Firebird

DEN 799.84
Износ

Со дихтунзи на Виктор Рајнц, можете да бидете сигурни дека добивате решенија за запечатување кои даваат технологија и инженерство за квалитетна дихтунзи. Тоа е затоа што Виктор Рајнц е оригинален снабдувач на опрема и доверлив избор на производители низ целиот свет, нудејќи широко покритие за странски и домашни автомобили и камиони. Во комплетите за заптивки на Виктор Рајнц, ја добивате вистинската комбинација на компоненти потребни за брзи, долготрајни поправки. Виктор 12-10067-01 FITS SELECT : 1978-1981 Chevrolet C10 1977-1979 Pontiac Firebird 1980-1990 Chevrolet Caprice 1977.1981-1987 Buick Regal 1980 Chevrolet Blazer 1967-1988 Oldsmobile Cutlass Supreme 1983-1984 Ет EL CAMINO 1979-1985 CADILLAC DEVILLE 1978-1981 GMC C1500 1966-1977,1980 OLDSMOBILE CUTLASS 1966-1967,1969-1985 OLDSMOBILE DELTA 88 1977-1990 BUICK LESABRE 1979-1985 CADILLAC ELDORADO 1978 CHEVROLET C30 1987-1990 CADILLAC BROUGHAM 1982-1985 Chevrolet Познати личности 1977.1981-1984 Pontiac Grand Prix 1980-1985 Chevrolet Impala 1966-1985 Olds Mobile 98 1979-1986 Cadillac Fleetwood 1982-1985 Olds Mobile Cutlass Cutlass Ciera 1982-1983 Chevrolet Malibu 1977-19844444444 година 979.1981 -1989 Buick Electra и повеќе - Додадете го вашето возило во нашиот фит -додаток за да проверите.

R

Им се допаѓа и на купувачите