.

.

Круна Супер-Натопувач Дијамант Мат, Полипропилен, 69, Чеша

Круна Супер-Натопувач Дијамант Мат, Полипропилен, 69, Чеша

DEN 1375.84
Износ

Круна Супер-Натопувач Дијамант Мат, Полипропилен, 45 х 69, Тип Чеша Производ - Душеци-Бришач Мат. Тип Мат-Бришач/Стругалка Мат. Апликација-Затворен. Ширина-46". Должина-72". Материјали-Полипропилен. Материјал За Поддршка-Нитрилна Гума. Тип На Поддршка-Исчистени. Површина-Дијамант-Шема. Форма-Правоаголна. Дебелина-0,38". Бои-Чеша. Процент на рециклирана Содржина пред потрошувачите-0%. Процент на рециклирана Содржина по потрошувачите-0%. Вкупно Рециклирана Содржина Проценти-0%. Код На Собранието - Н. Проп 65 Индикатор-Ј. Зелен Индикатор-Н. Епацпгкомпатибилен Код-Н.

R

Им се допаѓа и на купувачите