.

.

Филаделфија 76ерс Медалјон Врата Мат

Филаделфија 76ерс Медалјон Врата Мат

DEN 303.84
Износ

Леле вашите гости со врата душеци ОД СТРАНА НА НАВИВАЧИТЕ. Украсени со логото на вашиот омилен тим, овие душеци на вратите даваат изјава додека ги спречуваат нечистотијата и калта да влезат во вашиот дом. Тешката винилна конструкција обезбедува издржлива подлога. Длабокиот резервоар содржи вода и остатоци. Солидни ребра гребење чевли чисти. Логото на вашиот омилен тим е обликувано ВО 3д конструкција. Нба-Филаделфија 76ерс. 20 " во. Л х 30 " во. В (4 фунти). Леле вашите гости со врата душеци ОД СТРАНА НА НАВИВАЧИТЕ. Украсени со логото на вашиот омилен тим, овие душеци на вратите даваат изјава додека ги спречуваат нечистотијата и калта да влезат во вашиот дом. Тешката винилна конструкција обезбедува издржлива подлога. Длабокиот резервоар содржи вода и остатоци. Солидни ребра гребење чевли чисти. Логото на вашиот омилен тим е обликувано ВО 3д конструкција. Нба-Филаделфија 76ерс. 20 " во. Л х 30 " во. В (4 фунти).

R

Им се допаѓа и на купувачите