.

.

Фузија веганска лак за нокти, Малку црн фустан Црна класична црна боја

Фузија веганска лак за нокти, Малку црн фустан Црна класична црна боја

DEN 1.33
Износ

Полскиот лак за нокти на минерална фузија е класичен сјаен црна сенка. Овој долготраен полски отпорен на чипови е 77% природно изведен и нанесено со био-керамика за да ја подобри состојбата на ноктите со текот на времето. Нашата обичај, широка аголна четка обезбедува беспрекорна примена секој пат. На минерална фузија, се грижиме за тоа што е во шишето. Затоа, нашиот лак за нокти е создаден со овие вредности : карбон, без суровост, без парабен, веган, етил тосиламид бесплатно, без ксилен, бесплатно формалдехид, Формалдехид Смола, без толуен, бесплатно DBP, слободен, трифенил фосфат слободен, камформ слободен, без камфор, без камфор, без камфор, без камфор, без камфор, без камфор, без камфор, без камфор, бесплатно. Полскиот лак за нокти на минерална фузија е класичен сјаен црна сенка. Овој долготраен полски отпорен на чипови е 77% природно изведен и нанесено со био-керамика за да ја подобри состојбата на ноктите со текот на времето. Нашата обичај, широка аголна четка обезбедува беспрекорна примена секој пат. На минерална фузија, се грижиме за тоа што е во шишето. Затоа, нашиот лак за нокти е создаден со овие вредности : карбон, без суровост, без парабен, веган, етил тосиламид бесплатно, без ксилен, бесплатно формалдехид, Формалдехид Смола, без толуен, бесплатно DBP, слободен, трифенил фосфат слободен, камформ слободен, без камфор, без камфор, без камфор, без камфор, без камфор, без камфор, без камфор, без камфор, бесплатно.

R

Им се допаѓа и на купувачите