.

.

Holiday HD Fatty Penguin 12in loofa играчка

Holiday HD Fatty Penguin 12in loofa играчка

DEN 201.44
Износ

Мултипет меѓународна играчка со кадифен кучиња, форма на пингвин, сина мултипет меѓународна играчка за кучиња, изградена со кадифен материјал со кој кучето обично сака да игра. Вклучени други карактеристики; Пискав. Зафаќање на формата на пингвинот.

R

Им се допаѓа и на купувачите