.

.

Образовни увид на жешки точки чувства и пријателства Социјални емоционални работи за учење, на возраст од 3+ на возраст од 3+ години

Образовни увид на жешки точки чувства и пријателства Социјални емоционални работи за учење, на возраст од 3+ на возраст од 3+

DEN 2.33
Износ

Растете поздрави умови и срца, со топли точки! Предучилишните установи го притискаат интерактивното пенкало на Hotешки точки за да одговорат на една од 200+ активности базирани на приказни дизајнирани за градење на социјално-емоционални вештини. Вклучува три 40-страници, спирални врзани, работни книги со топли точки и интерактивно пенкало за топла точки. На едукативни сознанија им помагаме на децата да учат преку игра во последните 60 години. Ние се гордееме со работењето со експерти од многу различни области - од научници до наставници до уметници - да се осигураме дека нашите производи се секогаш најдобри што можат да бидат. Нашите наградувани, најпродавани играчки и игри-Hot Dots, Design & Drill, Playfoam, Geosafari, Kanoodle, Brain Bolt и повеќе-воведете нови интереси, ослободени неограничени можности и страсти. Искра повеќе самодоверба! Зголемете ја довербата со основните играчки за учење кои ги градат вештините што им се потребни на децата за успех во училиштето. Наградувани топли точки! Hotешките точки им даваат на децата охрабрување на самото место што им е потребно за да ја зголемат довербата и да градат подготвеност преку самостојни активности за учење. Овој интерактивен сет вклучува три работни книги со 40 страници, спирални, топли точки и интерактивно пенкало со топло точки. Изградете социјално-емоционални вештини-200+ активности засновани на приказни се дизајнирани да градат критични, соодветни на возраста, социјални емоционални вештини, вклучувајќи ум, карактер, емпатија, признавање на емоции, растечки пријателства и друго. Интерактивно пенкало со топли точки обезбедува аудио повратна информација и осветлува зелена боја за точни одговори и обезбедува нежно пренасочување и осветлува црвено за неточни одговори. Звуците можат да бидат пригушени. (ПЕН бара 2 батерии на ААА, не вклучени.). Градење доверба! Непосредната аудио и визуелна повратна информација им овозможува на децата да учат сами, на свое темпо, градење академска доверба и поттикнување на независност.

R

Им се допаѓа и на купувачите