.

.

Сингл на Огоспорт ДОО мини супер спортски диск, 12

Сингл на Огоспорт ДОО мини супер спортски диск, 12

DEN 351.84
Износ

Heel And Toe Style 81 Acrylic18 Nylon1 Spandex This Product Is And Is The Perfect Sock For Kids Of Any Sport Whether You Are Playing Football, Soccer Or Baseball You Cannot Go Wrong With These Socks SKU : TOYSGB00264 FFSA 12" Mini Ogo Sport Disc Class Pack : These versatile, Трајни дискови имаат надворешен прстен со пена со мрежен еластичен центар способен за лансирање топки. Играчите можат да користат индивидуално или да создаваат групни активности. Користете ги мрежите за улов, лопатки, дискови за летање, лилјаци и повеќе. Вклучете ги во вашите игри на бадминтон, бејзбол, бејзбол, Одбојка и повеќе. Топката е топка во стил на гумен бенд. Вклучува десет 12 "дискови и 10 топки.

R

Им се допаѓа и на купувачите